Rahimić: Ne mogu reći da ću zauvijek igrati

Našalio se s ruskim novinarima

Rahimić: Ne mogu reći da ću zauvijek igrati

Edmir Škorić

Najiskusniji bh. reprezentativac Elvir Rahimić je prije četiri dana napunio 37 godina, a u Moskvi ga zovu "tata". Njegov cilj je samo jedan - Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

I pored toga što je ušao u 37. godinu života, Rahimić je u prilično dobroj formi, što je pokazao na treninzima moskovskog kluba. Predani Rahimić spreman je zaigrati u bilo kojem trenutku i trener zna na koga računati kada "zagusti".

 

"Ne mogu reći da ću zauvijek igrati", uz smijeh će Rahimić ruskim novinarima, dodavši:

 

"Moram priznati, mada ne želim o tome govoriti, da bih volio da se BiH plasira u Brazil. Za nas je to povijesni događaj. Redovno sam pozvan u reprezentaciju, nadam se da će se tako i nastaviti. Jasno je da moram barem povremeno igrati u CSKA. Kao što možete vidjeti, pokušvam održati formu".

 

Rahimić je dobio priliku i protiv Grčke u možda ključnoj utakmici za plasman na SP, kada su Zmajevi pobijedili Helene s 3:1 na Bilinom Polju u Zenici.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije