Rahimić: Ovaj period nam nikako ne odgovara, protiv Željezničara idemo u kombinovanom sastavu
Rahimić je najavio da će u srijedu odmoriti neke najvažnije igrače

Trener Mladosti govorio o problemima koje trenutno ima

Rahimić: Ovaj period nam nikako ne odgovara, protiv Željezničara idemo u kombinovanom sastavu

S. Pašalić

Mladost Doboj Kakanj je danas na svom terenu poražen od Sarajeva sa visokih 3:0.

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine je nakon prvog poluvremena golovima Milanovića i Ahmetovića vodio sa 2:0, a Rahmanović je pred kraj meča pogodio za visoku pobjedu gostiju.

Domaći su tako upisali novi poraz te su ustali na samo osam osvojenih bodova iz jedanaest odigranih mečeva, a trener Ibro Rahimić je nakon meča na press konferenciji dao svoj komentar.

"Treba prije svega da čestitam Sarajevu. Mi nemamo kvalitetan toliko roster da možemo mijenjati igrače, imamo dosta mladu ekipu i sigurno da nas je utakmica protiv Širokog izmorila i ove utakmice srijeda-subota u ovom periodu nama baš nisu odgovarale"

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Otkako sam došao, svaki dan se neki igrač povrijedi tako da moramo nekako da radimo do ove pauze i ja mislim da poslije toga imamo dvije sedmice malo da opustimo ekipu i malo da je fizički spremimo"

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ljacmu1
Ibro će u jednoj sezoni 2 kluba izbacit iz lige
4 2
zaljubljena_u_fudbalera
Samo jako Ibro! Idemo mi po svoje bodove?? Mladost u venama,Doboj u srcu mom❤
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi