Rahmanović debitovao za Luku Kopar

Potencijalni mladi reprezentativac

Rahmanović debitovao za Luku Kopar

Potencijalni mladi reprezentativac BiH, Amar Rahmanović, proteklog vikenda debitovao je za slovenačkog prvoligaša Luka Kopar. 

Odigrao je cijelu utakmicu, ali je zajedno sa svojim saigračima travnjak morao napustiti pognute glave, jer je Zavrc slavio sa 2:1.

„Izgubili smo utakmicu, jer smo njen kraj dočekali sa dva igrača manje. Idemo dalje, a lično očekujem da i dalje budem u startnoj postavi i da se usavršavam jer imamo izvaredne uslove za treniranje“, kaže Rahmanović. 

Debi za Luku Kopar za njega je bio peti u karijeri. Prethodno je debitovao za Slobodu, Novi Pazar, Olimpic i Istru.

Inače, Rahmanović je prošao sve reprezentativne selekcije BiH, a potencijalni je mladi reprezentativac.

„Mlada reprezentacija BiH igra sa SAD-om u mom rodnom gradu i na stadionu gdje sam napravio prve fudbalske korake. Bio bih najsretniji kada bih zaigrao u toj utakmici, ali i ako ne budem pozvan ja ću se truditi da u narednim utakmicama za Luku Kopar skrenem pažnju na sebe“, kaže Rahmanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti