Rahmanović došao u Ugljevik da bodri Sarajevo
Foto: SportSport.ba

Nije uvršten u tim

Rahmanović došao u Ugljevik da bodri Sarajevo

Amar Rahmanović sa tribina će bodriti Sarajevo u današnjem meču protiv Zvijezde 09.

Jedan od najboljih fudbalera Sarajeva nije se našao u konkurenciji za današnji duel u Ugljeviku, a iako se o prvi mah činilo da je riječ o povredi, ispostavilo se da su razlozi skroz drugačiji.

Nezvanično je to svojevrsna kazna Rahmanoviću za nezalaganje u derbiju sa Željezničarom (1:3) i nesportski odnos prema kompletnom stručnom štabu, no svejedno nije ostao u glavnom gradu BiH nego je doputovao u Semberiju da s tribina prati meč. 

Uoči utakmice Rahmanović je poželio sreću svojim saigračima, a kratko je razgovarao i sa trenerom Zvijezde 09 Adnanom Zildžovićem, što je i zabilježeno kroz objektiv fotoreportera SportSport.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

papagaj
On je svoje odigrao u sarajevu, poslije Emira Hadzica, leti Rahmanovic
4 0
zmijuga
tjeraj govana iz svetinje
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi