8

Komentari (8)

SarajevoFC
Jedan od boljih u našoj ligi pa sudije nekad i zažmire na njegove glupe živčane reakcije. Medjutim, u Evropi zaboli nekog za njegove kvalitete, ako se bude ****io ko sinoc ne gine mu žuti ili crveni. A to nas onda može skupo koštati. Neko mora podhitno poraditi na tome.
zizu82
Rahmo jest žešća psihijatrija,al takvi igrači su najbolji,sa tom nekom dozom bezobrazluka,ne j... živu silu,borben a zna lopte....Po meni,naravno uz Ahmu,najkorisniji igrač Sarajeva.
Klackalica
Rahman je jedna velika seljačina, na stranu nogometne kvalitete.
koki
a da ti pojedeš ****o šta mislis
Klackalica
Kralju pogledaj mu malo ponasanje. Kad je neko smeće smeće je, ne moraš bit uvrijeđen ako navijaš na Sarajevo
Pikachu11
100% arogantna seljacina
vence
Ne igraju iste pozicije, al poredio bih ga sa Jakovljevicem..sirovi, bezobrazni..kako ti rece seljaci..al fajteri za klub fo zadnjeg atoma.
Amarinho
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.