Rahmanović odgovorio navijaču na post o povredi i odlasku iz FK Sarajevo

Oglasio se na Facebooku

Rahmanović odgovorio navijaču na post o povredi i odlasku iz FK Sarajevo

E. Čaušević

FK Sarajevo nije uspio da se plasira u play-off Evropske lige jer je u dvomeču trećeg pretkola s ukupnih 2:1 bolji bio BATE Borisov.

BATE je u prvom meču u Zenici slavio sa 2:1, dok večeras u revanš susretu na Borisov Areni nije bilo golova. Igrači Sarajeva pružili su maksimum, ali nažalost nisu uspjeli da zatresu mrežu bjeloruskog tima.

Husref Musemić u ovom dvomeču nije mogao računati na veznjaka Amara Rahmanovića koji je već neko vrijeme van terena zbog povrede. Jedan od navijača Sarajeva na zvaničnoj Facebook stranici bordo kluba komentarisao je da Rahmanović ne igra zbog nekih drugih razloga.

No, sigurno je da nije ni sanjao da će se u komentarima oglasiti upravo Rahmanović. On je odgovorio navijaču i na svoj odgovor dobio je veliki broj lajkova od strane navijača bordo kluba.

"Dobio sam informaciju da Rahmanović nije povrijeđen, već da želi da ga klub pusti bez obeštećenja ili uz neko minimalno obeštećenje. Također sam čuo da ga je pregledalo više doktora i da nijedan nije ustanovio povredu, čuo sam da je otišao par dana u Split da radi neke pretrage, a ustvari otišao na mini odmor... Sve ovo sam čuo, ako je istina svrstat ću ga u rang s meni najomraženijim ličnostima, jer da nas u ovakvom trenutku ostavi na cjedilu za to nema oprosta. Ako sam ovo što sam napisao nije istina onda mu se iskreno i od srca izvinjavam", napisao je navijač Sarajeva i brzo je dobio odgovor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Šta si još čuo legendo?", odgovorio mu je Rahmanović i dobio je veliki broj lajkova.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi