Donnarumma je žrtva Raioline osvete!

Italijani otkrivaju detalje

Donnarumma je žrtva Raioline osvete!

Admin Čaušević

Gianluigi Donnarumma je nastupio na samo dvije od deset utakmica od svog dolaska u PSG. 

Neigranje u PSG-u je tema koja se stalno prteže po italijanskim medijim, a nove detalje donio je Corrire dello Sport. Rimski list navodi da je Donnarumma usamljen i tužan što uglavnom grije klupu.

CdS tvrdi da Donnarummin odlazak u PSG nije bio tehnički projekat, već osveta Mine Raiole Milanu zato što mu nije isplaćena menadžerska komisija.

Milan i italijanski golman su 2017. godine produžili ugovor, ali kako Raiola nije novčano nagrađen za napore koje je uložio odlučio je da se osvoti tako što je Donnarummu besplatno odveo u PSG.

Navodno je i odlazak u redove višestrukog prvaka francuske iznenadna odluka pošto je bilo sve dogovoreno sa odlaskom u Juventus, ali je Massimiliano Allegri stopirao taj transfer.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Italijani špekulišu i o mogućem problemu za trenera Roberta Mancinija pošto njegova jedinica ne brani jer kada golman izgubi osjećaj za istrčavanja, kupljenje dugih lopti, ispucavanja i branjenje onda nastaju problemi.

Da problem za Donnarummu bude još veći uopšte ne zna francuski jezik, i južnoamerički klan mu je okrenuo leđa pa je 22-godišnjak u Parizu na neki način osuđen na samoću.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eno30
Smjesno plate golmana preko 100 miliona da im grije klupu. Pochetino nebi me iznenadilo da uskoro dobijes odkaz. Jos ako sutra dozivis poraz od cytia, sumljam da ces ostat dugo na klupi Psg.
8 1
AmerACM
Kako god on je P**** izdajnicka, ACM ga je napravio,a on ode!!! Mrs u PM!!!
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi