Raiola: Ferguson mi je rekao da sam *ička

Nakon što Pogba nije htio produžiti ugovor

Raiola: Ferguson mi je rekao da sam *ička

Poznati italijanski agent Mino Raiola uvijek ima nešto zanimljivo da kaže tokom intervjua.

Novinare često zanimaju neki detalji iz transfera njegovih najpoznatnijih fudbalera kao što su Paul Pogba ili Zlatan Ibrahimović.

Ovog puta Raiola je govorio o tome kako Pogba na ljeto 2012. godine nije želio produžiti ugovor sa Unitedom, a na kraju jednog od njegovih razgovora sa Fergusonom, legendarni trener mu je rekao da je *ička.

Raiola je poručio da je Pogba u jednoj prostoriji rekao pred Raiolom da neće potpisati produženje ugovora sa Unitedom po uslovima koje su mu ponudili, a Ferguson je nakon toga rekao Raioli 'ti si *ička'.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Italijanski agent je uzvratio pa je poručio Fergusonu da ima dvije čivauve i da nijedna ne bi potpisala takav ugovor.

Podsjetimo da je Pogba na kraju završio u Juventusu, ali se ovog ljeta za rekordnu cifru vratio na Old Trafford.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi