Raiola: Lukaku je bolji igrač od Diega Coste

Menadžer Belgijanca

Raiola: Lukaku je bolji igrač od Diega Coste

Kontroverzni menadžer Mino Raiola ponovo je dao zanimljivu izjavu za inostrane medije, u kojoj se dotakao svog klijenta Romelua Lukakua.

"Da sam ga upoznao ranije, Lukaku danas ne bi igrao za Everton već za neki veći klub. Možda čak i u Chelseaju", izjavio je Raiola i dodao:

"Želim biti jasan: Romelu Lukaku je bolji igrač od Diega Coste. Da je ostao u Chelseaju, imao bi isti ako ne i bolji učinak od Španca".

"On će sigurno postati jedan od najboljih napadača u Evropi. Nisam pristrasan, već samo govorim kako jeste. Iako je vrlo mlad, već je u svojoj karijeri napravio dosta toga i u budućnosti će sigurno zaigrati za neki od najvećih evropskih klubova", istakao je menadžer Belgijanca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Lukaku je nakon prošle sezone provedene na posudbi u Evertonu pred početak ove sezone zvanično potpisao ugovor sa klubom sa Goodison Parka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.