Raiola: Matuidi će napustiti PSG ove zime

"Dat ću sve od sebe da ode u Juventus"

Raiola: Matuidi će napustiti PSG ove zime

Endin Čaušević

Francuski reprezentativac Blaise Matuidi ovog ljeta bio je na izlaznim vratima PSG-a, ali je odlučio da ostane u redovima aktuelnog prvaka Francuske.

Nakon nastupa na Evropskom prvenstvu Matuidi je dobio ponudu Juventusa, ali se klubovi nisu uspjeli dogovoriti oko visine obeštećenja. Ipak, njegov agent Mino Raiola vjeruje da će ovaj vezni fudbaler veoma brzo postati novi član Stare dame.

"Ako dobijemo priliku u januaru dat ću sve od sebe da Matuidi ode u Juventus. U ljetu je bilo nekih pregovora, ali sve se brzo završilo. Ovaj put ću biti dosta ozbiljniji", rekao je Raiola.

Ovaj 29-godišnji fudbaler trebao bi biti zamjena za Paula Pogbu koji je ovog ljeta prešao u Manchester United. Još uvijek nije poznato koliko bi Juventus trebao platiti za usluge francuskog reprezentativca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi