Raiola: Moj igrač je razočaran, htio je u Juventus

Na kraju ostao u PSG-u

Raiola: Moj igrač je razočaran, htio je u Juventus

Poznati fudbalski agent Mino Raiola izjavio je da je Blaise Matuidi razočaran jer je morao ostati u PSG-u. 

Od strane trenera Juventusa ovaj francuski reprezentativac je bio projektovan kao nasljednik Paula Pogbe koji je prešao u Manchester United, a iako su postojali pregovori, PSG  mu na kraju nije dozvolio da pređe u Juventus. 

"Matuidi je jako razočaran jer ga PSG nije pustio. Sada nas očekuju razgovori sa čelnicima kluba i vidjet ćemo šta je pravi razlog. Svi smo iznenađeni što su pregovori propali", izjavio je Raiola. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski mediji su objavili da je Mautuidi sa Juventusom bio dogovorio sve uslove, ali svota od 40 miliona eura očito nije zadovoljila Parižane. Matuidi je u PSG-u jedan od ključnih igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi