Raiola: Ove priče o Balotelliju su izmišljotine

Demantovao da ide u Tursku

Raiola: Ove priče o Balotelliju su izmišljotine

Endin Čaušević

Mario Balotelli je glavna tema u Italiji ovih dana jer se još uvijek ne zna gdje će nastaviti svoju karijeru.

Italijanski napadač prethodnu godinu proveo je u Milanu na posudbi, ali Rossoneri nisu odlučili da otkupe njegov ugovor od Liverpoola. U medijima su se pojavila brojne špekulacije o tome gdje će Balotelli igrati naredne sezone, a jedna od opcija spominje se i Bešiktaš.

Ipak, nakon svih tih priča odlučio se oglasiti i njegov agent Mino Raiola koji je žustro demantovao da će ovaj napadač karijeru nastaviti u Turskoj.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Izmišljaju priče o tome da će Mario svoju karijeru nastaviti u Bešitašu. Čak me i jedan novinar zvao i predstavio se kao predsjednik ovog kluba kako bi dobio neku izjavu. Istina je da se Mario vraća u Liverpool i razgovarat će sa Jurgenom Kloppom pa ćemo vidjeti", rekao je Raiola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi