Raiola potvrdio pregovore Balotellija

Napadač se želi vratiti u Premiership

Raiola potvrdio pregovore Balotellija

Italijanski napadač Mario Balotelli trebao bi narednog ljeta da se vrati u Premiership.

Balotelli je odlučio prije početka sezone da pređe u Nicu i pokuša da oživi karijeru, a u tome je i uspio, čini se.

On ove sezone ponovo podsjeća na najbolje dane te je nakon samo osam odigranih mečeva u Ligue 1 postigao isto toliko golova.

Podsjetimo, imao je i problema sa povredama pa je zbog toga morao propustiti dobar dio sezone. Njegov agent Mino Raiola potvrdio je da su već počeli pregovori da se Balotelli vrati u Premiership, ali da je još uvijek rano govoriti o konkretnim stvarima.

"Moguć je njegov povratak u Premiership, svakako. Već smo u pregovorima sa nekim engleskim klubovima, ali još uvijek je rano. Idemo dan po dan. Veoma mi je drago što imam priliku sarađivati sa fudbalerima poput njega. Veća je moja čast nego njihova. Ponosan sam na njih", rekao je Raiola.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo da je Balotelli u Premiershipu igrau u dva navrata. Prvi put je nosio dres Manchester Cityja, a drugi put Liverpoola.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi