Raiola: Zlatan je ljetos odbio veliku ponudu
EPA

"To pokazuje kakav je on"

Raiola: Zlatan je ljetos odbio veliku ponudu

Poznati fudbalski agent Mino Raiola izjavio je da je Zlatan Ibrahimović otkriće za Englesku. 

Sa 35 godina na ramenima Ibrahimović je ljetos stigao u Manchester United, a iako su mnogi bili skeptični, za vrijeme dosad provedeno u Engleskoj on je postigao 16 pogodaka na 25 nastupa u prvoj sezoni. 

"Ibrahimović je otkriće za Englesku. Jedan od mojih ciljeva je bio da dokaže da ono što je radio tokom karijere može i u Premier ligi. Uvijek se postavljalo pitanje koliko može na Otoku, a on je igrom ubio te priče", izjavio je Raiola. 

Švedskom napadaču ugovor sa Manchester Unitedom ističe krajem sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Postoji velika šansa da ostane. To stoji u ugovoru i nije novo ni nama ni klubu. Obje stvari su zadovoljne zbog toga. Više je pitanje vremena nego želje. Prošle sezone je postojala velika ponuda iz Kine, ali se on odlučio za Englesku i to pokazuje kakav je on. I dalje ima želju za pobjedom, a da mu je bitan novac, ne bi bio u Manchester Unitedu", podvukao je Raiola. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi