Rajevac: Cijeli svijet navija za Ganu

Rajevac: Cijeli svijet navija za Ganu

Selektor Gane Milovan Rajevac ove godine napravio je velike stvari na klupi ove afričke fudbalske reprezentacije.

Gana je ove godine igrala finale Afričkog kupa nacija, a sada su se plasirali i u četvrtfinale Svjetskog prvenstva, po prvi put u istoriji.

"Cijeli svijet gleda utakmice na Svjetskom prvenstvu, a Gana je među osam najboljih na svijetu. Dobar fudbal na cijeni je na svakom kontinentu. Gana sada uživa podršku cijelog svijeta, budući je jedina afrička reprezentacija koja je ostala u konkurenciji na prvenstvu", izjavio je Rajevac.

"Čestitam mojim igračima jer su imali dovoljno snage za pobjedu. Baš nam je snaga trebala u produžecima, a moji igrači su je pronašli. Na Afričkom kupu nacija su naučili kako treba igrati važne utakmice. Tamo smo igrali u finalu. Nadam se da na Mundijalu možemo i dalje od četvrtfinala", zaključio je Rajevac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.