Rajković iz Chelseaja u Valenciennes

Posudba ili stalni transfer?

Rajković iz Chelseaja u Valenciennes

Slobodan Rajković, defanzivac Chelseaja, trebao bi preseliti u Francusku, tačnije u redove Valenciennesa, piše L'Equipe.

Rajković je došao u Chelsea 2007. godine iz OFK Beograda, a od tada boravio je na posudbama, jer nije mogao dibiti radnu dozvolu.

Poslije odrađenih posudbi u PSV-u, Twenteu i Vitesseu, 22-godišnji srbijanski defanzivac odigrao je nekoliko prijateljskih utakmica za tim Andre Villas-Boasa.

Međutim, nekadašnji član OFK Beograda ponovo neće moći dobiti radnu dozvolu, te mu je dopušteno da preseli u Valenciennes. Samo ostaje da se vidi da li će to biti stalni transfer ili posudba.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.