Rakitić izgubio živce: Nisam vreća krompira

Jasna je to poruka hrvatskog reprezentativca

Rakitić izgubio živce: Nisam vreća krompira

Ivan Rakitić će prema svemu sudeći na ljeto napustiti Barcelonu.

Sve glasnije se priča da nije u planovima Katalonaca, a spominje se odlazak u Sevillu.

Transfer bi navodno iznosio 20 miliona eura.

Otvoreno je govorio za Mundo Deportivo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Volio bih ostati do kraja ugovora u Barci, ali ako me ne žele, neka mi to kažu. Ako ne mogu ostati još godinu dana, onda ćemo sjesti i sve analizirati. Razumijem finansijsku situaciju, no nisam ni ja vreća krompira pa da sa mnom rade šta žele. Ja sam taj koji odlučuje gdje ću otići", kazao je hrvatski reprezentativac.

Hrvatski reprezentativac je na Camp Nou došao još 2014. godine i uspio je u međuvremenu osvojiti sve što se moglo osvojiti.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

.....
Jesi
0 1
luks-02
Rakitiča neče niko uzet ni besplatno.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi