Rakitić je bio spreman za izolaciju: "Iz kuće izlazim samo u jednom slučaju"

Igrač Barcelone poštuje pravila

Rakitić je bio spreman za izolaciju: "Iz kuće izlazim samo u jednom slučaju"

Endin Čaušević

Italija je najgore pogođena pandemijom koronavirusa u Evropi, ali odmah iza njih nalazi se Španija.

Mnogi vjeruju da je okidač za sve to bila utakmica Lige prvaka između Atalante i Valencije koja se igrala na San Siru pred punim tribinama. Pandemija je napravila pravi haos, te su skoro sve evropske lige prekinute zbog toga.

Klubovi su čak prekinuli i treninge, te su svojim igračima naredili da moraju poštovati pravila kućne izolacije, te u svojim domovima trenirati koliko je to moguće.

U izolaciji već više od sedam dana nalazi se i veznjak Barcelone, Ivan Rakitić, koji je otkrio da pokušava na sve načine izbjeći izlazak iz kuće, te da to radi samo u jednom slučaju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Vani izlazim samo da izbacim smeće i to je od mog ulaza udaljeno oko 50 metara. To je sve što imam razlog da budem van svoje kuće. Još nakon utakmice protiv Napolija sam bio spreman na ovo i išao sam u šoping da se spremim za izolaciju. Sada svi trebamo biti ujedinjeni i poštovati pravila kako bi ovo što prije prošlo", rekao je Rakitić.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti