Rakitić: Modrića iznimno poštujem, ali i on sam zna da je Messi najbolji

Jasna poruka igrača Barcelone

Rakitić: Modrića iznimno poštujem, ali i on sam zna da je Messi najbolji

Endin Čaušević

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić postigao je nevjerovatan gol u pobjedi Barcelona u gostima protiv Tottenhama sa 4:2.

Katalonski klub je u drugom meču grupne faze Lige prvaka lakše od očekivanog stigao do pobjede na Wembleyju, a još jednom je briljirao Lionel Messi koji je dao dva gola. Jedan gol postigao je i Rakitić, a on je bio zaista spektakularan.

Međutim, nakon utakmice svi su pričali o još jednoj maestralnoj partiji Messija koji je na kraju proglašen za najboljeg igrača drugog kola. Čak je i Rakitić poslije utakmice imao poruku za sve, pa čak i svog kolegu iz reprezentacije Luku Modrića koji je nedavno proglašen za najboljeg igrača svijeta.

"Zaista imam poštovanje prema igračima koji osvajaju nagrade, ali moramo reći da postoji momak koji je bolji od svih. To je Lionel Messi. Iznimno poštujem Luku, ali i on sam zna da je Messi najbolji", rekao je Rakitić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi