Govori se da je zbog Messija Mundijal gledao na TV-u, ali Icardi za to ne mari

"Messi se mora vratiti u reprezentaciju"

Govori se da je zbog Messija Mundijal gledao na TV-u, ali Icardi za to ne mari

Mauro Icardi, kapiten Intera, uživa u odličnom startu sezone. Upisao se u strijelce u svoja prva dva nastupa u Ligi prvaka, a ponovo se našao i u reprezentaciji Argentine.

Za ESPN je govorio o Lionelu Messiju, za kojeg mnogi smatraju da više neće igrati za reprezentaciju, ali i o svom povratku u redove Gaučosa.

Iako se špekulisalo da Icardi nije našao svoje mjesto u reprezentaciji Argentine za Mundijal u Rusiji upravo zbog Lionela Messija, napadač Intera očigledno ništa ne zamjera svom sunarodnjaku i želi da se on vrati u državni tim.

"Messi se mora vratiti. Igrat ćemo Copa Americu sljedeće godine i jasno je da se on mora vratiti u reprezentaciju", poručio je Icardi, pa se osvrnuo na ponovni poziv u državni tim:

"Jako sam sretan što sam se vratio u reprezentaciju. Bio sam i prije tu i sada imam novu priliku. Kao što je to slučaj sa klubom i u reprezentaciji ću pokušati uraditi sve što se od mene traži od strane trenera. Želim pružiti najbolje moguće partije i dati sve od sebe za svoju državu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti