Rakitić naučio Neuera hrvatske pjesme

"I ostali saigrači će naučiti"

Rakitić naučio Neuera hrvatske pjesme

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić u vrlo dobrim prijateljskim odnosima je sa Manuelom Neuerom. 

Rakitić i sadašnji golman minhenskog Bayerna zajedno su dijelili svlačionicu u Schalkeu, a nije tajna da je Manuel Neuer za vrijeme nastupanja u klubu iz Gelsenkirchena imao priliku naučiti i neke hrvatske pjesme. 

"Pogotovo klapske. Sadašnji saigrači iz Barcelone još ne znaju, ali čim bude prilike i oni će to naučiti", našalio se Ivan prilikom gostovanja na Narodnom radiju. 

Tokom razgovora Rakitić je otkrio da je strah od terorističkih napada prisutan.

"Kao fudbaler puno putujem, i nije mi svejedno. Neću reći da me strah, ali nije mi svejedno. Nadam se da će se to što prije smiriti, i da se više nikad neće ponoviti. Neću reći da me strah, ali nije mi svejedno. Ako se budemo držali zajedno i ako budemo pozitivni, siguran sam i da će to Evropsko prvenstvo proći u najboljem mogućem redu. Naravno, uz navijače, jer bez njih sve to nema smisla", kazao je Rakitić.

Rakitić se osvrnuo i na očekivanja od nadolazećeg Evropskog prvenstva.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Najvažnije je da radimo i da budemo maksimalno spremni. Imamo jednu mladu, kvalitetnu reprezentaciju s kojom možemo do velikog rezultata, ali idemo korak po korak", zaključio je na kraju Rakitić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi