Rakitić poručio svom agentu da sve stopira jer se predomislio

Ostaje u Barceloni

Rakitić poručio svom agentu da sve stopira jer se predomislio

Endin Čaušević

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić na iznenađenje svih ponovo se vratio u početni sastav Barcelone.

Ernesto Valverde je na početku sezone neočekivano odstranio Rakitića iz prvog sastava iako je hrvatski reprezentativac bio nekoliko sezona jedan od najstandardnijih igrača ovog tima.

No, Rakitić je bez objašnjenja ostao bez minutaže, a prije nekoliko sedmica sportski direktor Barcelone, Eric Abidal, izjavio je da je Rakitiću još na ljeto rečeno da više neće računati na njega.

Hrvat je javno govorio kako je nezadovoljan i da želi otići, a onda se desio preokret. Valverde je vratio Rakitića u početni sastav i on se odužio odličnim igrama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iako je bilo skoro sigurno da će već u januaru napustiti klub sada je jasno da od toga nema ništa. Mundo Deportivo prenosi da se Rakitić predomislio i poručio je da želi ostati u Barceloni do kraja sezone jer je ponovo sretan u katalonskom timu.

Navodno, Rakitić je poručio svom agentu da prekine pregovore s klubovima koji su pokazali interes za njega, a on se najviše povezivao sa Interom i Juventusom.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

luks-02
Ma nije to,da se predomislio.Neče ga niko uzet ni đabe.
1 1
Ade1987
Sviđaju mu se klupe na camp nou
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi