Rakitić predstavljen u Sevilli, a njegova supruga Raquel "ukrala" cijeli šou

Vratio se "kući"

Rakitić predstavljen u Sevilli, a njegova supruga Raquel "ukrala" cijeli šou

E. Čaušević

Ivan Rakitić je danas zvanično predstavljen kao novo pojačanje Seville.

Rakitić se u ovaj klub vratio nakon šest sezona koje je proveo u Barceloni. Hrvatski reprezentativac je potpisao ugovor na četiri sezone, te mu je želja da karijeru završi upravo u Sevilli.

Iako je imao primamljivih ponuda iz Italije od početka je bilo jasno da Rakitić želi samo u Sevillu, te je pristao na znatno smanjenje plate kako bi se to ostvarilo. Naravno, razlog povratka je jasan jer je njegova supruga Raquel iz ovog grada.

Rakitić je u prvom mandatu u Sevilli upoznao Raquel koju je ubrzo nakon toga oženio, te zajedno imaju dvoje djece. Oni su danas objavili fotografije iz aviona kada su bili na putu za Sevillu, a u centru pažnje bila je Raquel.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, njegova supruga nije skidala osmijeh s lica i jasno je da je presretna što se nakon šest godina vraća kući. Upravo je ona bila ta koja je odlučila da Rakitić odbije sve druge ponude i izabere ponovo Sevillu.

Top Komentari

Alen_sag
Čauševiću okani se novinarstva, nisi ti brete za novinara!
5 0
Realist
Razumije da je na svim sportskim portalima zastupljena kategorija o ženama (ne u smislu sporta) ali stvarno na ovoj stranici znaju pretjerivat
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti