Rakitić prekrižen za duel sa Villarrealom

Ponovo kažnjen?

Rakitić prekrižen za duel sa Villarrealom

Status Ivana Rakitića u Barceloni se, kako stvari stoje, nije poboljšao ni u 2017. godini. 

Hrvatski reprezentativac već neko vrijeme nije pravoj u formi i postao je lako zamjenjiv u Barceloni, a da više nije važan kao proteklih sezona potvrđuje i to što je ostao bez poziva za predstojeću utakmicu protiv Villarreala. 

Premda su u Barceloni izostavljanje objasnili kao "tehničku odluku", jasno je da Raktiić plaća ceh zbog loše forme i kažnjavanje će zasigurno dodatno potaknuti špekulacije o njegovom odlasku sa Nou Campa. 

Enrique je za duel protiv Villarreala prijavio sljedeće igrače: Ter Stegen, Masip, Piqué, Sergio, Denis, Arda, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi