Rakitić već u januaru napušta Barcelonu?

Nalazi se na meti Juventusa

Rakitić već u januaru napušta Barcelonu?

Endin Čaušević

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić nije nastupio sinoć u meču protiv Celte Vigo, te se počelo špekulisati da bi mogao napustiti Barcelonu.

Rakitić je sinoć bio na klupi za rezervne igrače u porazu katalonske ekipe 4:3. Mediji u Španiji prenijeli su danas da je hrvatski fudbaler nezadovoljan minutažom, te da bi već u januaru mogao napustiti Barcelonu.

Navodno, interes za ovog igrača odmah je pokazao Juventus koji je spreman da ponudi oko 35 miliona eura kako bi Rakitić od januara nosio dres Stare dame. Juve već duže vrijeme traži pojačanje na ovoj poziciji, a pored Rakitića interesuju se i za Axela Witseala.

Prednost ispred Rakitića u posljednje vrijeme su dobili Denis Suarez i Andre Gomes. Podsjećamo, Rakitić bi zbog povrede najvjerovatnije trebao propustiti meč Hrvatske protiv Kosova.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi