Rakitić: Volio bih da Ramos nije isključen
Foto: EPA

Strijelac u pobjedi Barcelone

Rakitić: Volio bih da Ramos nije isključen

Barcelona je večeras na Santiago Bernabeu u fantastičnoj utakmici savladala Real Madrid sa 3:2.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić bio je strijelac jednog od tri pogotka svog kluba na ovom El Clasicu, a nakon utakmice je poručio da je izuzetno sretan i zadovoljan.

"Sretan sam zbog gola i, naravno, pobjede u Madridu. Obje ekipe su bile malo umorne jer smo i mi i Real prije 3-4 dana igrali važne i teške utakmice u Ligi prvaka. Međutim, ispalo je dobro, pobijedili smo i mislim da je to bilo zasluženo. Moramo nastaviti ovako jer ne želimo odustati od titule", rekao je Rakitić.

Veznjak Barcelone je imao zanimljiv komentar na isključenje kapitena Real Madrida Sergija Ramosa.

"Bili smo bolji 11 na 11, pa tako i u situaciji kada je bilo 11 na 10. Iskreno, volio bih da Ramos nije isključen, jer mislim da bismo pobijedili i bez toga".

Potražite više informacija na temu La Liga:

O Messiju...

"Messi je fudbaler koji u svakom trenutku i u svakoj situaciji može zabiti gol. On je nevjerovatan", zaključio je Ivan Rakitić.

Top Komentari

elve123
glup rakitic a moj ramos zlatan a benzema je naljepsi igrac svjeta
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi