Ramadani: Jovetić ne želi mijenjati sredinu

Ramadani: Jovetić ne želi mijenjati sredinu

Edmir Škorić

Stevan Jovetić, 21-godišnji crnogorski reprezentativac, na meti je nekoliko evorpskih klubova, ali on nema namjeru napustiti redove Fiorentine.

Jovetić pauzira već pet mjeseci zbog pvorede koljena u pripremnom dijelu sezone, ali najavljen je njegov povratak u aprilu ove godine.

Nekoliko klubova voljelo bi Crnogorca vidjeti u svojim redovima, no prema riječima njegovog menadžera Falija Ramadanija, njegova je želja ostati u Firenci.

"Mogu potvrditi da me prošlog ljeta Liverpool pitao za Stevana. Posao se nije mogao realizirati, jer je njegova  želja bila da ostane u Fiorentini", kazao je Ramadani za Calciomercato, dodavši:

"Želi da se uskoro vrati na teren, i da ponovo zaigra. Ove će sedmice imati konačni pregled u Njemačkoj, i tada će se staviti na raspolaganju treneru Mihajloviću. U prvim bi se danima aprila mogao vratiti na teren".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti