Ramadani tvrdi: Jovetić ostaje u Fiorentini

Ramadani tvrdi: Jovetić ostaje u Fiorentini

Adnan Beganović

Iako se u posljednje vrijeme špekulisalo sa odlaskom Stevana Jovetića iz Fiorentine u Napoli, navijači Viola mogu odahnuti jer je menadžer crnogorskog reprezentativca Fali Ramadani rekao da njegov štičenik neće mijenjati sredinu.

"Jovetić ostaje u Fiorentini i za nas tu sva priča završava. Vratio se treninzima nakon dugotrajne pauze zbog povrede i sve o čemu razmišljamo je njegov povratak u staru formu", rekao je Ramadani.

Podsjetimo, Jovetić je u Fiorentinu stigao 2008. godine iz beogradskog Partizana, a veći dio prošle sezone je propustio zbog povrede koljena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.