Ramos: Ako me u Realu žele, ostat ću
EPA

Ističe mu ugovor 2021.

Ramos: Ako me u Realu žele, ostat ću

Realov kapiten Sergio Ramos izjavio je kako je spreman ostati u klubu i u budućnosti.

Prethodnih mjeseci pisalo se kako je odnos Ramosa i Reala u blagom zahlađenju i da nije sigurno hoće li 33-godišnji fudbaler ostati u klubu, ali sada su stvari daleko jasnije.

Na konferenciji za medije Ramos je kazao kako je njegov odnos s klubom 'veličanstven' i da nema nikakvih problema.

"Svašta se pisalo u proteklom periodu, ali moj odnos s klubom je veličanstven. Dakle, nema potrebe za žurbom, dogovorit ćemo se", izjavio je Ramos, pa potom dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nikada nisam postavljao dodatne zahtjeve, razumijem i politiku s kluba s igračima koji su u mojim godinama. Ako u klubu žele da ostanem, ostat ću i to je to. Neki kao da žele da izazovu sukob", dodao je iskusni defanzivac.

Ramosu trenutni ugovor s Realom važi do juna 2021. godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi