Ramos, Modrić i Benzema 25 minuta vikali na saigrače: Marcelo priznao krivicu!
Kraljevski tim trenutno ima čak 10 bodova manje od Barcelone i čini se kako je trka za titulu završena što se njih tiče.

Burno u Trening centru Reala

Ramos, Modrić i Benzema 25 minuta vikali na saigrače: Marcelo priznao krivicu!

Čini se kako Real Madrdi odavno nije bio u većoj rezultatskoj krizi.

Neki to povezuju sa odlaskom Zinedina Zidana sa klupe, drugi sa prelaskom Cristiana Ronalda u Juventus, ali činjenica je da to navijače Reala ne zanima mnogo već oni žele da što prije ovaj crni niz prođe.

Nakon posljednjeg prvenstvenog poraza od Real Sociedada na domaćem terenu, kapiten Sergio Ramos, vezista Luka Modrić i napadač Karim Benzema su održali sastanak sa ostalim saigračima u Trening centru.

Urednik novina OKDiarija Eduardo Inda tkrio je u emisji 'El Chirguito' da je pomenuti trojac 25 minuta vikao na ostale saigrače i poručio im da se trebaju uozbiljiti maksimalno jer je krajnje vrijeme da se 'prestanu blamirati na terenu'.

U cijeloj situaciji zamjenik kapitena Marcelo je priznao kako on nije na svom nivou u proteklom periodu te da preuzima odgovornost za slabe partije ekipe posebno u odbrani.

Navodno su pomenuta tri fudbalera dodala da ko ne može da se ouzbilji treba odmah napustiti kluba.

Real Madrid u narednom meču gostuje kod Real Betisa u okviru 19. kola španske La Lige i u tom susretu će svakako imati priliku da popravi utisak nakon nekoliko vrlo slabih rezultata.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

niko nikovic
Eto njib trojica briljiraju u zadnje vrijeme
23 0
Eyeopenner
real u narednom mecu igra sa leganesom u kupu i to veceras, a tek onda sa betisom za vikend u ligi ;)
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi