Ramos: Modrić je vrhunski igrač

"Volim igrati sa vrhunskim fudbalerima"

Ramos: Modrić je vrhunski igrač

A. Haznadarević

Sagi oko prelaska Luke Modrića u Real Madrid se još ne nazire kraj, a sudeći prema komentarima igrača prvaka Španije, bilo bi im jako drago da se ipak uspije realizovati ovaj transfer.

Jedan od igrača čije se mišljenje jako cijeni unutar momčadi, defanzivac Sergio Ramos, pozdravio je mogućnost dodatnog pojačanja ionako jakog veznog reda momčadi, te je priznao da se radi o vrhunskom fudbaleru, koji je svakako dobrodošao na Bernabeuu.

 

"Momčad je u formiranju već dvije sezone, bilo je dosta odlazaka i dolazaka, ali otvoreni smo za daljnja poboljšanja. Nije na meni da radim na pojačanjima i govorim puno o tome, kvalitetno smo pokriveni na svim pozicijama, ali ako dođe pravi igrač rado ćemo mu pomoći da se što brže adaptira", smatra Ramos, te dodaje: 

 

"Modrića dobro poznajem jer sam na Euru igrao protiv njega. Volim igrati s vrhunskim fudbalerima, a Modrić je jedan od takvih. On još nije član Reala, ali ako dođe mogao bi dodatno popraviti stanje u momčadi", smatra Ramos, koji je još jednom potvrdio velike ambicije Madriđana:

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

"Igrač uvijek mora biti ambiciozan i željeti trofeje svake sezone. Prošle sezone smo osvajanjem Primere napravili odličan posao, ali sada treba obraniti naslov. Mourinho uvijek izvlači najviše iz momčadi, a i za iduću sezonu podići će nas na još viši nivo. Moj je san da sada osvojimo i Ligu prvaka", zaključuje Španac.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.