Ramos: Nije tajna da su me zvali iz Engleske

Španac imao ponudu Manchester Uniteda

Ramos: Nije tajna da su me zvali iz Engleske

Španski defanzivni fudbaler i član Real Madrida Sergio Ramos otkrio je za španske medije da je svojevremeno imao ponudu iz Premiershipa.

Za njegove usluge bila je zainteresovana ekipa Manchester Unteda, a Ramos je čak pomislio da ne bi bilo loše promijeniti klub.

"Da, bila je ponuda Manchester Uniteda i na trenutak sam pomislio kako bi možda i bilo dobro promijeniti klub, ali nikada zapravo nisam namjeravao otići. Moji razlozi ostanka sigurno nisu finansijski. Navodno je i Chelsea bio zainteresiran za mene, iako o tome ne znam ništa konkretno. Laska mi takav interes, ali ne namjeravam otići", rekao je Sergio Ramos.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da je on već 11. sezona član Real Madrida, a da je prije togao igrao za ekipu Seville.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi