Ramos 'nokautirao' centralnu kameru za TV prenos

Defanzivac Real Madrida

Ramos 'nokautirao' centralnu kameru za TV prenos

Fudbaleri Real Madrida, aktuelnog prvaka Evrope, nakon prvog poluvremena utakmice 12. kola španske Primere imali su vodstvo od 2:0 na gostovanju kod novajlije Eibara.

Kraljeve je u vodstvo doveo James Rodriguez golom u 23. minuti, a tačno 20 minuta kasnije Cristiano Ronaldo je pogodio za 2:0.

Ipak, jedan od zanimljiviji situacija desila se nakon što je Sergio Ramos na sredini terena 'očistio' jednu loptu, a ona je završila direktno u objektivu centralne kamere koja je radila TV prijenos ovoga meča.

Kamera je ostala čitava, a gledaoci ispred malih ekrana nisu ostali uskraćeni sa pogled sa centralnog dijela tribine.

OJL362tvhh7

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.