Ramos održao Diegu Costi lekciju iz preciznosti

Defanzivac "objasnio" napadaču

Ramos održao Diegu Costi lekciju iz preciznosti

Fudbaleri reprezentacije Španije, aktuelnih evropskih i svjetskih prvaka, ulaze u završnu fazu priprema za odbranu titule najbolje selekcije na svijetu, a ove godine u Brazilu Crvena furija imati će itekako težak zadatak.

Ipak, u taboru Španaca vlada odlična atmosfera, a dokaz za too su i svakodnevna dešavanja na treninzima izabranika Vicentea Del Bosquea.

Nakon što je svojim golovima omogućio Real Madridu prolazak u finale, a potom u finalu pogodio za produžetke, defanzivac Kraljeva Sergio Ramos održao je lekciju iz preciznosti Diegu Costi, Brazilcu sa španski pasošem. 

Sa 2:0 slavio je Ramos u duelu protiv napadača Atletico Madrida, a takmičili su se u gađanju prečke iz velike udaljenosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.