Ramos ponovo branio Ronalda

Portugalac na udaru navijača Reala

Ramos ponovo branio Ronalda

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sinoć su savladali Romu (2:0) i tako izborili plasman u četvrtfinale Lige prvaka.

Real je na Santiago Bernabeu bio bolji od Rome sa 2:0 i tako je izborio plasman u četvrtfinale Lige prvaka. Kraljevski klub do vodstva je došao golom Cristiana Ronalda, a konačan rezultat postavio je James na asistenciju portugalskog fudbalera.

Poznatao je da Ronaldo nije u dobrim odnosima sa navijačima kraljevskog kluba, a iako je sinoć postigao pogodak pojedini navijači Reala su ga izviždali. U njegovu odbranu, i ovaj put, stao je Sergio Ramos.

"Moram poručiti navijačima da prvo malo razmisle. Imam veliko poštovanje prema njima, ali moraju Ronaldu dati podršku. On je historijski igrač za Real Madrid i to dokazuje ve nekoliko sezona. Samo pogledajte šta je sve postigao", rekao je Ramos, te dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Kada vam fanovi zvižde to je znak da traže od vas da igrate najbolje što znate i žele vidjeti od vas dobru predstavu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi