Ramos: Sada je svima jasno da smo bolji

Oduševljen zbog plasmana u finale

Ramos: Sada je svima jasno da smo bolji

Real Madrid plasirao se u finale Lige prvaka nakon što je s ukupnih 4:3 u polufinalu bio bolji od Bayerna.

Kraljevi su tako stigli do svog četvrtog finala u posljednjih pet sezona, a za trofej će se 26. maja u ukrajinskom Kijevu boriti s boljim iz dvoboja između Liverpoola i Rome.

Iako su mnogi složni da je obje utakmice Bayern ostavio bolji dojam, defanzivac kraljevskog kluba Sergio Ramos smatra da je Real u ovom momentu bolji i da zasluženo ide dalje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Real je zaslužio biti u Kijevu u finalu. Bijelji DNK nas tjera da činimo nemoguće stvari do samog kraja, da idemo preko granica... Zaslužili smo uživatu u ovom trenutku, ali i pripremati se za finale u kojem nas čeka komplikovan protivnik. Drugi pričaju o nama, a mi pričamo gdje treba, na terenu. Tako volimo, tako je najljepše", izjavio je Ramos, pa se osvrnuo na Bayern.

"Svaka čast i Bayernu, veliki su klub i veliki tim. To demonstriraju kroz sve ove godine. Ali, mi smo bolji, to je sada svima jasno", podvukao je Ramos.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi