Ramos se našalio na vlastiti račun nakon obavljene velike nužde

Postao hit na internetu

Ramos se našalio na vlastiti račun nakon obavljene velike nužde

Endin Čaušević

Sergio Ramos je obilježio jučerašnju utakmicu Eibara i Real Madrida koju su Kraljevi uz dosta muke dobili sa 2:1.

Za kraljevski klub ovo je bilo još jedno teško gostovanje, ali su golovima Cristiana Ronalda uspjeli da osvoje tri boda. Međutim, zvijezda ove utakmice bio je Sergio Ramos koji je u toku meča napustio teren kako bi otišao u WC i izvršio veliku nuždu.

Zbog toga je španski defanzivac postao hit na društvenim mrežama, a čini se da je i sam pristao da bude dio svega toga. Naime, Ramos se oglasio nakon utakmice protiv Eibara zanimljivim komentarom na sve što se dešavalo na jučerašnjoj utakmici.

"Poziv prirode. Izašao i ponovo ušao. Restart. Timski gol. Povratak kući", napisao je Ramos.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti