Ramos stao u odbranu Ronalda

Ramos stao u odbranu Ronalda

Edmir Škorić

Stoper Real Madrida Sergio Ramos kazao je kako Cristianu Ronaldu nije nimalo lako.

Ronaldo je loše počeo 2015. godinu i stalno je na meti kritičara, te se piše kako je nezadovoljan i nesretan.

“Teško je biti Cristiano, a on već godinama igra na najvišem nivou. On sebe zna bolje nego bilo ko drugi. Ima takmičarski karakter i nismo zabrinuti ako nije postigao gol, a Bale jeste”, kazao je Ramos.

Dodao je kako nema razloga za brigu zbog nekoliko loših rezultata u posljednje vrijeme.

Potražite više informacija na temu La Liga:

“Moramo da budemo ujedinjeni više nego ikada. Bila je ovo teška utakmica poslije problema u formi i pritiska koji nosi samo igranje za Real, koji je veći nego u bilo kojem drugom timu. Moramo to prihvatiti i ne mislim da je ovo problematični period. Imamo samo bod manje od Barce i igramo četvrtfinale Lige prvaka”, dodao je španski stoper.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.