Ramos u afektu vrijeđao Katalonce

Bez dlake na jeziku

Ramos u afektu vrijeđao Katalonce

Edmir Škorić

Stoper Real Madrida Sergio Ramos dao je nevjerovatnu izjavu nakon što je njegov tim deklasiran od Barcelone na Santiago Bernabeu (3:0).

Real je bio neprepoznatljiv, a Ramos je dobio žuti karton nakon prekršaja nad Suarezom u 59. minuti.

Nije Ramos propustio priliku da ponovo nešto dobaci na račun Barcelone, a što nije ni čudno obzirom na količinu bijesa poslije doživljene blamaže.

"U Barceloni će tražiti da me zatvore zajedno s Puigdemontom", kazao je Ramos.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

Carles Puigdemont je, podsjećamo, predsjednik Katalonije koji je sproveo referendum za nezavisnost ove španske pokrajine. Trenutno je omražena osoba u nekatalonskom dijelu Španije i mnogi ga žele vidjeti iza rešetaka.

To se, naravno, neće dopasti Kataloncima, ali Real - Barcelona su derbiji koji se igraju u više nastavaka i donose sve ono što ponekad nema veze s nogometom. Rivalstvo koje je uistinu ogromno i ovakve izjave najbolji su dokaz za to.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije