Zidane: Osjećamo se užasno, ali Real smo, vratit ćemo se još jači

Težak poraz Reala

Zidane: Osjećamo se užasno, ali Real smo, vratit ćemo se još jači

Edmir Škorić

Težak poraz je Real Madrid doživio na Santiago Bernabeu od Barcelone, koja sada ima plus 14 u odnosu na rivala iz Madrida.

Barca je slavila s 3:0 i po mnogima je završila posao kada je u pitanju borba za naslov, ali Zinedine Zidane tvrdi da se Real neće lako predati.

"Ovo je poraz koji nas sigurno boli, ali moramo da ga prihvatimo. Težak trenutak, poraz, tri gola, mogu reći da to sve nismo zaslužili, ali ovo je nogomet i takve se stvari dogode", kazao je Zidane.

"Osjećamo se loše, ali nećemo se predati. Moramo se dobro odmoriti i vratiti se jači nego ikad. Real nikada ne odustaje, šta god da se desilo. Ne žalim zbog odabira sastava, tu sam da donosim takve odluke. Imali smo dva različita poluvremena, ali šta da se radi", dodaje Francuz.

"Znam da će nas kritikovati, ali stvari se sada ne mogu promijeniti. Stojim iza svojih odluka i prihvatam sve kritike. Ne mogu da budem sretan zbog načina na koji smo izgubili, ali ja i momci smo dali sve od sebe iako se sada osjećamo povrijeđeno", tvrdi Zidane.

"Počeli smo dobro, stvorili smo šanse, ali nismo ih koristili. U drugom poluvremenu smo počeli dobr, napravili smo defanzivno grešku i oni su postigli pogodak, a onda je sve bilo teže", zaključuje Zidane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Je li gotovo prvenstvo?

"Možda ljudi misle da je liga završena, ali ne znam, mi nastavljamo da radimo. Nije ovo loša godina za nas", tvrdi Zidane.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije