Ramos: Zašto se niko ne sjeti da su moja djeca dobila prijetnje smrću?

Ponovo o Salahovoj povredi

Ramos: Zašto se niko ne sjeti da su moja djeca dobila prijetnje smrću?

Endin Čaušević

Reprezentacija Španije sinoć je ne Wembleyju savladala Englesku sa 2:1 u meču Lige nacija.

Crvena furija uspjela je da dođe do gostujuće pobjede u prvom meču UEFA-inog novog takmičenja. U centru pažnje sinoć je bio kapiten gostiju Sergio Ramos kojeg su žestoko izviždali engleski navijači. Nakon utakmice novinari su mu reklu da je to zbog toga što je u finalu Lige prvaka povrijedio Mohameda Salah.

"Opet o tome pričamo? Ma ne dotiču me zvižduci jer sam navikao na to, ali me nervira činjenica što sve to ne posmatraju iz nekog drugog ugla. Volio bih da malo razmisle kako je meni jer niko ne pomisli na to da smo ja i moja porodica dobili prijetnje smrću zbog toga", rekao je Ramos, te nastavio:

"Niko ne razmišlja o tome šta su moja djeca prošla zbog toga. To je veoma čudan problem kojeg ljudi smatraju kao šalom i zvižde na stadionu kao večeras, a niko ne razmišlja o ozbiljnim stvarima. Moja savjest je čista i rekao sam nekoliko puta zašto. Neću vam ponovo objašnjavati".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi