Sergio Ramos se oglasio na Twitteru nakon povrede Shawa

Stravičan trenutak na Wembleyju

Sergio Ramos se oglasio na Twitteru nakon povrede Shawa

Endin Čaušević

Lijevi bek reprezentacije Engleske, Luke Shaw, sinoć je završio u bolnici nakon sudara sa Danijem Carvajalom tokom utakmice Lige nacija protiv Španije.

Shaw se sudario s španskim igračem nakon čega je ostao ležatina zemlji jer je izgubio svijest i na sreću ljekarski tim je ekspresno reagovao, ali igrač Engleske nije bio u stanju da nastavi meč. On je prebačen u bolnicu i prema prvim informacijama svjestan je svega što se desilo, te na svu sreću nije ozbiljnije povrijeđen.

Nakon stravičnog trenutka koji se sinoć desio na Wembleyju mnogi fudbaleri poslali su poruke podrške Shawu. Među prvima oglasio se i kapiten španske reprezentacija Sergio Ramos koji je preko Twittera poželio brz oporavak igraču Manchester Uniteda.

Top Komentari

Edy
sreca mu je da je bio carvajal,da je to bio ramos u duelu bio bi danas rahmetli Shaw
17 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi