Ramos: Želio sam promijeniti broj na dresu

Kapiten Reala otkrio

Ramos: Želio sam promijeniti broj na dresu

Kapiten Real Madrida Sergio Ramos odigrao je 500. utakmicu za kraljevski klub, a to je proslavio Facebook Liveom gdje je odgovarao svojim fanovima na razna pitanja.

Jedno od njih se odnosilo i na promjenu broja na dresu i to u čast Ramosovog vjerovatno najvažnijeg gola u karijeri, kada je u finalu Lige prvaka u 93. minuti pogodio protiv Atletico Madrida i donio svom klubu produžetke, nakon kojih je stigao i veliki trofej.

Jedan navijač upitao je Ramosa da li je zbog toga želio uzeti broj 93, na šta je Španac iskreno odgovorio.

"Broj 4 na dresu mi donosi mnogo sreće, ali nemojte misliti da nisam razmišljao da ga promijenim u 93. Postigao sam mnogo važnih golova, ali ako moram odabrati koji mi je najdraži, onda bih odabrao taj", rekao je Ramos.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za vrijeme trajanja ovog prijenosa uživo, Ramos je rekao i to da bi se vjerovatno bavio tenisom da nije fudbaler, te da je ponosan što je došao do brojke od 500 nastupa za Real Madrid.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti