Vezista Željezničara

Ramović: Bilo je dosta promjena u klubu, vjerujem da će to pozitivno uticati

Fudbaleri Željezničara danas su otputovali za Bijeljinu gdje ih za vikend očekuje susret prvog kola drugog dijela sezone u Premijer ligi BiH. 

Tim povodom medijima se obratio vezni fudbaler ekipe sa Grbavice Sinan Ramović.

"Nakon jako dobrih priprema igramo prvo kolo. Ekipa Radnika je uvijek vrlo neugodna. Znamo da su mijenjali dosta igrača. Za nas je prvo kolo jako bitno. Mislim da trebamo prenijeti dobre igre s priprema i neće biti problema", rekao je Ramović i dodao:

"Mislim da možemo dosta u drugom dijelu sezone. Bilo je dosta promjena, ali mislim da će one pozitivno uticati na ekipu", dodao je on.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, susret između Radnika i Željezničara na rasporedu je u nedjelju od 14.30 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bulwyf
Sinaneee legendo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi