Peljti hercegovački derbi, Paradžik na centru u Bijeljini, Petrović u Tuzli

Službena lica 20. kola Premijer lige

Peljti hercegovački derbi, Paradžik na centru u Bijeljini, Petrović u Tuzli

S. Mlaćo

U subotu se nastavlja drugi dio sezone u BH Telecom Premijer ligi naše zemlje. 

Derbi se igra na stadionu Pecara gdje će Široki Brijeg ugostiti Zrinjski. Pravdu na ovom meču će dijeliti Irfan Peljto iz Sarajeva sa svojim pomoćnicima Senad Ibrišimbegovićem iz Travnika i Damirom Lazićem iz Brčka. Na ovom meču će biti šest sudija.

Pravdu na meču Radnika i Željezničar dijelit će iskusni Goran Paradžik iz Ljubuškog sa pomoćnicima Davorom Beljom i Amerom Macićem, oba iz Mostara.

Admir Šehović (Sarajevo) će biti na centru u duelu Čelika i Slobode, a njegovi pomoćnici će biti Dženan Milić i Moamer Čaušević, oba iz Sarajeva.

Adis Mulahasanović (Sarajeva) je glavni sudija meča Mladost - NK GOŠK. Pomoćnici su Goran Dujak (Odžak) i Enes Đozić (Sarajevo).

Zanimljivo će biti na Tušnju u duelu Tuzle City i Sarajeva. Dragan Petrović iz Banja Luke će biti na centru, a pomoćnici će biti Sreten Udovičić (Prijedor) i Stefan Tešanović (Sarajevo).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krupa je pod imperativom pobjede protiv Zvijezde 09. Pravdu na tom meču će dijeliti Miloš Gigović iz Gradiške sa pomoćnicima Amirom Kadićem (Sarajevo) i Radislavom Kačavendom (Gradiška.

Četiri susreta igraju se u subotu, a dva u nedjelju.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi