Ramović sve bliže Želji, od nedjelje na Kupresu?

Vezista blizu dogovora sa Plavima

Ramović sve bliže Želji, od nedjelje na Kupresu?

Samir Mlaćo

Ofanzivac Sandro Gotal već u toku današnjeg dana trebao bi se priključiti pripremama FK Željezničar na Kupresu, a postoji mogućnost da Plavi danas dobiju još jedno pojačanje.

Radi se o dojučerašnjem vezisti Mladosti Doboj Kakanj Sinanu Ramoviću (24) koji je već imao razgovore sa sportskim direktor Želje Aldinom Čenanom. Čenan nije krio želju za angažovanjem Ramovića, a kako saznajemo sve će biti poznato večeras kada će dvije strane obaviti novi razgovor.

Ukoliko dogovor i bude postignut Ramović će se u nedjelju priključiti svom novom timu koji će u ponedjeljak na Kupresu odigrati prijateljski duel protiv Krupe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U protekloj sezoni Ramović je za Mladost upisao 25 nastupa u Premijer ligi uz pet pogodaka i sedam asistencija, te definitivno iza sebe ima sjajnu sezonu. U Kupu BiH je upisao četiri nastupa uz tri pogotka i četiri asistencije. Prije Mladosti nastupao je za Goražde, Velež, GOŠK i Radnk Hadžići.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi