Ramović na raspolaganju Osimu, Željezničar sutra zakazao prijateljski meč

Plavi se spremaju za Zvijezdu 09

Ramović na raspolaganju Osimu, Željezničar sutra zakazao prijateljski meč

S. Mlaćo

Nakon remija na Tušnju protiv Slobode, nogometaši Željezničara počeli su sa pripremama za nedjeljni duel protiv Zvijezde 09.

Plavi su nakon dana pauze imali novi trening koji su odradili svi nogometaši, a dobra vijest za stručni štab Željezničara svakako je povratak Sinana Ramovića koji je zbog povrede propustio duel na Tušnju.

Sutra će Željezničar odigrati prijateljski meč protiv niželigaša NK Pofalički, a susret se od 16 sati igra na glavnom terenu Grbavice.

Povodom duela je obilježavanje Dana reintegracije Grbavice, a nije poznato za koje će se nogometaše Osim opredijeliti u ovom duelu.

Željezničar će Zvijezdu 09 ugostiti u nedjelju od 18 sati, a na ovom susretu tim sa Grbavice će biti lišen usluga Siniše Stevanovića koji je protiv Slobode zaradio treći žuti karton.

Na Grbavici Zvijezdu 09 ne pamte po dobrom

Posljednji međusobni duel Željezničara i Zvijezde 09 na Grbavici na pamte po dobrom. Naime, gosti su pogotkom u sudijskoj nadoknadi došli do pobjede, a nakon posljednjeg sudijskog zvižduka nastao je haos.

Nezadovoljni navijači Željezničara su uletjeli na teren sa željom da se obračunaju sa igračima. Policija je ipak uspjela da spriječi neki veći incident i da vrati navijače na južnu tribinu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
Hahahhahh. I jeste za Pofalićkog. Štelite se, niste daleko od cvajte.
2 0
Dzebra2019
Ovdje uvijek neki vjetnogovac vreba!! Da laje..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi