FK Željezničar dogovorio novu pripremnu utakmicu

Plavi ubrzo idu u Međugorje, pa u Antaliju

FK Željezničar dogovorio novu pripremnu utakmicu

Igrači Željezničara pod palicom novog trenera Amara Osima vrijedno se spremaju za proljetni dio sezone.

Ekipa Plavih će u glavnom gradu Bosne i Hercegovine boraviti sve do petka i odlaska u Međugorje, gdje će se zadržati od 18. do 30. januara, nakon čega slijedi put u Antaliju na završni dio priprema.

Kada su u pitanju pripremne utakmice, bh. premijerligaš je dosad dogovorio ukupno šest provjera. U Međugorju će Osimovi izabranici odmjeriti snage sa Slobodom (21. januar), Igmanom (26. januar) i Tuzla Cityjem (29. januar), dok će u Turskoj uz Vorsklu (7. februar) i Oleksandriyu (11. februar) protivnik biti i Sochi (10. februar).

Sochi je ruski drugoligaš koji nakon 24 kola u tamošnjem šampionatu zauzima šesto mjesto na tabeli.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Izvjesno je da će u narednom periodu biti i novih igrača u redovima Željezničara, što je najavio i sam Osim, a klub su ove zime, podsjetimo, napustili Bakrač, Čurjurić, Jazvić, Arežina i Blagojević.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bulwyf
Amare jebo te stanic u supak
8 0
dzovani1946
ima li ih za velikog fudbala?
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije