Projić: Iz Želje su me zvali, žele da što prije odlučim

Lijevi bek iz drugog pokušaja dolazi na Grbavicu?

Projić: Iz Želje su me zvali, žele da što prije odlučim

Samir Mlaćo

Na samom prozivci održanoj prije par dana na stadionu Grbavica, sportski direktor Željezničara Aldin Čenan istakao je da je njegov tim u potrazi za pojačanjem na poziciji lijevog beka.

Plavi su najprije željeli dovesti Irfana Jašarevića iz FK Krupa, ali je njegov dolazak propao zbog visine obeštećenja koji je odredio tim ovog mladog fudbalera. 

U Željezničaru su se zatim odlučili ponovo uspostaviti kontakte sa Josipom Projićem, 29-godišnjakom koji je posljednju sezonu proveo u redovima srbijanskog Napredka iz Kruševca.

Projić je i na zimu bio blizu dolaska na Grbavicu, ali transfer nije ostvaren. Potvrdio je da su kontakti ponovo uspostavljeni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Da, zvali su me iz Željezničara. Žele da što prije odlučim, ali prelazni rok još nije počeo, pa ćemo vidjeti", kazao je Projić za SportSport.ba.

Projić je u protekloj sezoni Super lige Srbije upisao 23 nastupa uz jedan pogodak, te jedan nastup u Kupu Srbije. Pored Napredka, nastupao je još za mađarski Budapest, grčki Levadiakos, rusku Volgu, te u Srbiji za Jagodinu i Voždovac.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi