Ramsey zabio i najavio blizance, ali slavne osobe strahuju

Novi pogodak Velšanina i nova panika

Ramsey zabio i najavio blizance, ali slavne osobe strahuju

Edmir Škorić

Aaron Ramsey ne zabija tako često pogotke, a kada god zabije - neka slavna osoba umre.

Wales je jučer pobijedio Irsku s 4:1 u meču grupe 4 Lige B, a u Cardiffu se u strijelce upisao i Ramsey.

Nije to baš dobra vijest za slavne ličnosti, jer poznato je da se poslije svakog njegovog gola desi da umre neko poznat u svijetu, a sve je počelo 2011. godine kada je nakon njegovog gola umro Osama bin Laden, a kasnije su redom nakon njegovih golova umirali Steve Jobs, Muammar Gaddafi, Whitney Houston, Paul Walker, David Bowie, Robin Williams...

Mada, to su samo teorije i naravno da to nema veze s Aaronovim pogocima, ali eto - niko ne voli da je slavan sada kada je Ramsey zabio novi gol.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

A jučer je pogodak savio tako što je palac stavio u usta, loptu ispod dresa i dignuo dva prsta u zrak. Čeka prinovu i to ne jednu već dvije, a mi mu ovom prilikom čestitamo i želimo da porod supruge protekne u najboljem redu.

Top Komentari

Adde
Umro Burt Reynolds...
4 2
kico
Ako sutra umre neko treba mu zabranit igrat nogomet vise :D
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi